Австралійська група Private Function випускає вінілову платівку, наповнену сечею

Австралійська група Private Function випускає вінілову платівку, наповнену сечею

Австралійська група Private Function випускає свій новий альбом «370HSSV 0773H» з обмеженим «золотим» накладом у 50 примірників, кожен з яких наповнений сечею учасників групи.

Рокери з Мельбурна оголосили про це в Instagram, опублікувавши відео, на якому кожен з учасників виходить з ванної кімнати з контейнером, наповненим жовтою рідиною. «Вітаємо 50 людей, які заказали версію «Gold» нашого нового альбому», – говориться у дописі. «Ви тільки що купили вініл, наповнений нашою сечею».

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от PRIVATE FUNCTION (@privatefunction69)

Через експериментальний характер пластинки Private Function ще не розкривають яким буде цей вініл, але ми думаємо, що його позначка «Gold» дає нам досить хороше уявлення. Група завершила запис, звернувшись з останнім проханням: «Будь ласка, не використовуйте нашу ДНК для скоєння злочинів».

Private Function люблять робити свої релізи такими, що запам’ятовуються: як зазначає австралійський блог The Music, інше видання «370HSSV 0773H» має обкладинку, яка діє як скретч-карта з потенційним призом у 2 999 доларів, що тимчасово призвело до заборони продажу платівки у Південній Австралії через закони про азартні ігри.

Стандартний «370HSSV 0773H» виходить цієї п’ятниці, 31 березня.