Благодійна лотерея на підтримку ЗСУ

Збираємо кошти на те, щоб збирати дрони!

За останні пів року ми зібрали та відправили близько 40 FPV-дронів українським військовим на різні напрямки воєнних дій. Більшу частину коштів ми збирали завдяки донатам друзів та знайомих, але запчастини до деяких дронів були закуплені завдяки коштам учасників благодійних лотерей, де ми розігрували вінілові платівки.

Деякі фотозвіти з минулих відправлень

Зараз ми розпочинаємо нову лотерею і відкриваємо банку на 42 тисячі гривень. Цієї суми має вистачити на запчастини приблизно для чотирьох дронів.

Умови:
1. Поповнити нашу банку на будь-яку суму, кратну 100 гривням. 100 грн = 1 квиток. Відповідно, чим більша сума донату, тим більше шансів перемогти.
2. В коментарі до транзакції ОБОВ’ЯЗКОВО вказати свій номер телефону або нікнейм в соціальних мережах, щоб ми могли з вами зв’язатися в разі вашої перемоги у лотереї.

Посилання на банку: https://send.monobank.ua/jar/6ox8EHuCZ6

💳 Або номер картки банки: 5375 4112 2118 2749

Переможці. Їх буде двоє:

1. Учасник, який зробив найбільший донат. Якщо таких учасників декілька, то переможець обирається за допомогою сервісу Random.org.

2. Будь-який учасник лотереї, якого обере сервіс Random.org, і який не став переможцем з пункту 1.

Призи. Кожен з переможців зможе отримати будь-яку бажану платівку з нашого каталогу, ціна якої не перевищує 3000 грн. Якщо раптом в нашому асортименті не знайшлося цікавої для переможця платівки, то ми можемо привезти бажану платівку за спеціальним замовленням.

Також серед учасників буде розіграно декілька знижкових промокодів.

Всім успіхів та Слава Україні!